Want your
own Fotopage?







 
Cocoa Collagen, VCO, Minyak Kelapa Dara, Digital Body Scale
Cocoa Collagen, VCO, Minyak Kelapa Dara, Digital Body Scale
By: iEZad HeALth n BeAUty cORneR

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 4-Jul-2011 05:15 Email | Share | Bookmark
Cocoa Collagen

COCOA COLLAGEN POWER PLUS

Kembalikan Keremajaan Wanita

Nak Mantap & Power??
Nak Montok & Tegang???
Nak Kurusss?? Nak Power??
Hilangkan Letih & Penat?
Tumit Kaki Pecah?


Jom minum Cocoa Collagen..

HANYA 1 SACHET SEHARI UTK DAPATKAN ~WAJAH BERSERI, PAYUDARA MANTAP, PUNGGUNG MONTOK, POWERGRIPP!!!!!


(25 GRAM X 10 SACHET/KOTAK)

Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman…Koko Pracampuran… adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.Cocoa Collagen Power Plus mengandungi:



* Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit

* Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri

* Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung

* Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda

* Dextrose monohydrate - Melambatkan proses penuaan

* Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan


Kebaikan dan khasiat

* Membantu mengimbangi hormon
* Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
* Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
* Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
* Melambatkan proses penuaan
* Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
* Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
* Mencerahkan kulit secara semulajadi
* Memberikan tenaga
* Membantu mengurangkan keguguran rambut
* Melancarkan peredaran darah dalam badan
* Mengimbangi berat badan
* Meningkatkan daya penghadaman
* Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot


SPECIAL OFFER:
2 set @ rm100, 4 set @ rm180 - Free Pos Courier -


MINAT NAK JADI EJEN? BELIAN MINIMA 10 SET @ RM400..


Testimoni
Quote:
Humairah: just nak share ngn smua y ccpp ni mmg best!
kulit makin halus....
jerawat makin kurang....
body makin ngancam...
breast makin montok...
x nyesal lau amalkan....

Quote:
deluxess: best la minum cocoa tu.. mmg nampak perubahan... tumit kaki sy yg pecah teruk ni pon dh semakin pulih... pastu breast makin mantap.. xpyh lg nk pki krim..

Quote:

Falina: aku suka sbb cc ni...badan x letih la. pastu tumit kaki dlu suka pecah, sejak minum kurang sket
brest mantap sket

Quote:
Siti Rahayu: salam..izinkan saya berkongsi pengalaman.. .
saya pengamal coco collagen..dah dekat 2 tahun .mula mula dulu minum utk suka 2 sebagai supplement.. ..sekarang dah jadi pengedar...first kulit jadi tegang..bersih. .takder lagi open pores...begitu juga bahagian2 badan yang lain..mengkal semula...maklum dah ada 2 orang anak...
kesan nya memang terasa..badan dah tak penat2 lagi...bertenaga siang and malam (ehem...)
suami pun dah tak merungut lagi...
apa yg saya nampak penggunaan collagen sebagai minuman memang berkesan...cuma kita kena konsisten... sebab setiap orang akan mengalami tempoh perubahan yg berbeza..ada orang yang akan nampak kesan dalam sebulan ..dan ada yg sampai enam bulan baru nampak effect...

Quote:
kak yong baru try makan dlm 8 sachet...mmg rasa perubahan especially bhgn atas...mmg teruja. b4 this amalkan produk lain pun tak berkesan mcm nih...

Quote:
Ini testimoni unt uk penggunaan seminggu kolagen kau tu.
-breast mcm besar & bulat, serious kau…baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut
-muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang sama
tumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia
Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni

Quote:
akak….nak update lagi nih…
JERAWAT? DAH HILANG!!!!!
suke sangat…
BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!
tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih…
TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU…hehehe…
best sgt la..x pyh nak kena sental ari2….
YANG PALING BEST….!!!
MUKE SAYER DAH OK….MCM MUDA JER RASA….( org asek teka 20 jer…)hihi..
padahal umur dah 24…wakakakaaa….
nanti update lagi ya….

Quote:
sesiapa yang penah minum minuman kesihatan, insyaAllah pasti tau mcm mana rasanya.. mmg best sangat.. 1 lagi, minum sebagai sarapan, perut rasa kenyang.. tak le sepanjang hari kan, kiranya kita takde le nak pikir2 nak makan je

Quote:
Colagen ni mmg marbeles. mula2 mmg i pun sinis jer fikir murah camni ada kesan ke. tp memandangkan harga dia murah sgt i fikir try jer la.firstly, rasa dia mmg sedap. rasa koko campur kopi. i ingat dah 2-3 kotak baru nampak perubahan spt kebanyakan produk kolagen yg lain. tp mengejutkan hari pertama minum masa sahur, mata segar bugar. selalu lepas subuh sambung tido sampai kul 9. kali ni siap solat sunat fajar, mengaji lg tp steady jer x ngantuk. buang air pun lawas n puas. Dalam seminggu penggunaan pulak rata2 pengguna komen tumit kaki yg pecah2 jd pulih licin. ramai x perasan mulanya. lepas seminggu pulak.. hehehehe.. ni yg ramai pompuan suka dgr. kewanitaan kita jadi tambah rapat.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net